fbpx
Політика

ПАРЄ прийняла жорстку резолюцію щодо України – В.Ар ‘єв в Fb

В.Ар ‘єв: ПАРЄ прийняла жорстку резолюцію щодо України.

  Народний депутат Володимир Ар’єв на своїй сторінці в мережі Facebook написав, що ПАРЄ ухвалила жорстку резолюцію щодо України, передає УНН.

 "ПАРЄ ухвалила жорстку резолюцію щодо України! Зараз буде голосування щодо рекомендацій", – написав політик.

 Як повідомляв УНН, Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) 30 січня проведе у Страсбурзі дебати і ухвалить резолюцію щодо ситуації в Україні. Моніторинговий комітет ПАРЄ висловлює "глибоку стурбованість у зв’язку з політичною кризою в Україні, який виник після несподіваного рішення української влади призупинити процедуру підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом".

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 В заяві Комітету зазначається, що асамблея засуджує ескалацію насильства з обох сторін під час Євромайдану, в результаті якого загинули, щонайменше, три людини.

 Комітет закликає владу утриматися від будь-яких спроб насильно придушити протести, а протестувальників відмовитися від будь-яких насильницьких дій.

 Нагадаємо, що у проекті резолюції ПАРЄ йдеться серед іншого і про звинувачення Росії у тиску на Україну. Також у ній сказано, що в разі продовження протистояння та кровопролиття, українська делегація у ПАРЄ може втратити право голосу.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Джерело: УНН

Читайте також: