fbpx
Політика

Депутат ПР вдарив Лесю Оробець

 Народний депутат України від партії «Батьківщина» Леся Оробець розповіла, що в ході голосування 29 січня, один з депутатів Партії регіонів сильно вдарив її в сонячне сплетіння. Як вона зазначила, це сталося, коли вона намагалася перешкодити кнопкодавству Партії регіонів.

 За її словами, коли проходило голосування за законом Мірошниченка, у Партії регіонів не було всіх їх 232 голосів, не було навіть і 226, необхідних для ухвалення закону, але при цьому було 10-15 «лівих карток».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Я намагалася перешкодити кнопкодавству і воно мене сильно вдарило в сонячне сплетіння. Професійним, коротким, бандитським ударом. Ось і на тобі, зняла бронік в парламенті України», – написала Леся Оробець у себе в Facebook.

 При цьому вона повідомила, що поруч не було нікого з чоловіків, здатних її захистити, а сама вона, як юрист-міжнародник, не володіє навичками рукопашного бою.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Зараз відійшла, нормально, навіть вже не болить, як дихаєш. Наступного разу в ВР  треба йти в бронику, касці, з рацією, щоб викликати підмогу», – підсумувала Леся Оробець.

Читайте також: