fbpx
Шоу-бізнес

Анастасія Волочкова віддала своє козеня в зоопарк

 Популярна балерина Анастасія Волочкова, яка деякий час тому вразила своїх шанувальників новиною про те, що спить з козлом, придумала, куди подіти свого вихованця. Козлика, якого балерині подарував на день народження Барі Алібасов, Анастасія Волочкова віддала в зоопарк.

 Нагадуємо, що Анастасія Волочкова повідомила про те, що Барі Алібасов подарував їй незвичайну тварину в соціальній мережі Instagram, виклавши фотографії, і підписавши їх так: «Люди! Мені Барі Алібасов на день народження подарував маленького козлика. Що мені з ним робити?».

 У своєму блозі Анастасія повідомила, що віддасть тварину в приватний зоопарк. Танцівниця зізналася: «Мені так шкода з ним розлучатися! Ми звикли дуже…».

 Нагадуємо, що отримавши такий незвичайний подарунок, Анастасія Волочкова спочатку дуже розгубилася, проте після цього назвала козеня Баріком на честь Алібасова і стала викладати в соціальні мережі фотографії з домашнім вихованцем. Однак тримати вдома козеня виявилося не з руки. Це виявилося занадто навіть для настільки епатажної зірки, як Анастасія Волочкова, тому балерині все ж довелося з ним розлучитися.

 За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: