fbpx
Економіка

Звітувати до Міндоходів електронкою можна не маючи власного комп’ютера

У Голосіївському районі працює спеціалізований центр допомоги платникам.

 Отримали електронний цифровий підпис, але не знаєте що робити далі? Виникли проблеми з формуванням електронної звітності? Бажаєте «йти в ногу з сучасністю», але не маєте власного комп’ютера? Фахівці ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві чекають на Вас!

 Із початком січня, який щороку супроводжується активним поданням звітності, у Центрі обслуговування відбувається централізована допомога платникам. Кожен охочий отримує друковану продукцію щодо переваг подання звітності в електронному вигляді, переліку документів, які необхідні для отримання електронного цифрового підпису, практичних порад, які знадобляться під час роботи з програмним забезпеченням.

 Якщо під час заповнення документів у клієнтів виникають запитання, вони звертаються до консультантів, які роз’яснюють, допомагають та перевіряють правильність внесення даних.

 Платники, які вже отримали ЕЦП, але стикнулись з труднощами подання звітів, звертаються до спеціалістів, під наглядом яких, проходять шлях від «А» до «Я». Зробити це можна як на власному ноутбуці, так і на спеціально встановлених комп’ютерах, які знаходяться у вільному доступі для платників.

 До того ж для платників проводяться щоденні практикуми, на яких детально розглядаються всі аспекти подання звітності засобами телекомунікаційного зв’язку.

 Центр обслуговування платників ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві знаходиться за адресою: вул. Жилянська, 23.

  За матеріалами: ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Читайте також: