fbpx
Політика

Янукович готується розповісти українцям про переформатування влади – Олійник

У разі якщо представники опозиційних сил не погодяться голосувати за законопроект про амністію авторства регіонала Юрія Мірошниченка, то Верховна Рада запрацює не раніше 4 лютого. Крім того, в цьому випадку президент України змушений буде звернутися до українського народу і розповісти про переформатування влади. Про це журналістам в кулуарах Верховної Ради заявив регіонал Володимир Олійник.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Якщо в найближчі 20-30 хвилин опозиція не прийме рішення, то парламент запрацює вже 4 лютого, а не 30 січня, як очікувалося, зазначив регіонал і додав: «Якщо опозиція дасть відповідь, то ми заходимо в зал, і приймаємо проект закону Мірошниченка про амністії. Якщо цього не буде, то президент звернеться до українського народу у телезверненні. Не йтиметься про надзвичайний стан, йтиметься про переформатування влади».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Варто відзначити, що напередодні відбулося закрите засідання фракції «Партії регіонів» за участю Віктора Януковича. На ньому парламентарії домовилися підтримати законопроект про амністію авторства Юрія Мірошниченка. Після засідання глава держави зустрівся також з лідерами опозиційних фракцій.

Читайте також: