fbpx
Політика

Україна потребує системних змін – Олександр Голуб

  Депутат від КПУ Олександр Голуб вважає ідею опозиції про проведення референдуму щодо обмеження повноважень президента напівзаходом, який допоможе їй отримати владу. На його думку, Україна потребує повного перезавантаження політичної системи.

 «Сьогодні ця наша слабовільна та «безрука» опозиція вже готова говорити про референдум, як про один з інструментів виходу з політичної кризи. Хоча якби вони прислухалися до нашої ідеї провести референдум півроку тому, то не було б зіткнень та кровопролиття в регіонах і столиці. Не було б конфлікту, не було б жертв», – говорить Голуб.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 При цьому він заявляє, що опозиція сповідує лише свої особисті цілі, а не печеться про благо народу. «Фактично хоче змінити «поганих» хлопців на «хороших» в той час, коли потрібно змінювати не обличчя, а всю систему. Без цього ситуація в країні не оздоровиться», – додає депутат від КПУ.

 Лише системні зміни, упевнений Олександр Голуб, дадуть результат, якого чекають мільйони українців.

 «Але для цього потрібно, щоб на референдум було винесене не тільки питання обмеження повноважень президента, але і пропорційної виборчої системи, питання виборності губернаторів і суддів та ще низка важливих питань, які доцільно вирішити за допомогою референдуму. Щоб раз і назавжди поставити крапку і припинити політичні спекуляції», – вважає нардеп.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 Також він підкреслив, що опозиція не хоче прислухатися до КПУ. А нинішні напівзаходи, на думку Голуба, лише створять проблеми в майбутньому.

  За матеріалами: ru.golos.ua

Читайте також: