fbpx
Політика

Антимайданівці не знають, навіщо зібралися – Геращенко

Як нагадала депутат партії «УДАР» Ірина Геращенко, 16 січня людей зганяли на Антимайдан для підтримки «диктаторських законів», однак сьогодні, 28 січня, коли вони були скасовані, стає незрозумілим, для чого знову зібрали людей. За її словами, люди, у яких цікавляться метою їх збору, уникають відповідей на це питання.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Водночас, Ірина Геращенко розповіла, що в очікуванні завершення погоджувальної ради, вона спілкувалася зі своїми колегами з провладної більшості, які голосували за закони 16 січня, і пропонувала їм проїхатися по ізоляторах, судах і лікарнях, щоб поспілкуватися з постраждалими і побачити, до чого привело їх голосування.

 «Ховають очі. Але обіцяю – я затягну їх до лікарні. Хай дивляться: чи варто було їх бажання догодити Януковичу цих страждань. До беркутівців травмованих теж можемо зайти. Ми до них, на відміну від проклятих народом авторів закону, заходили, до речі», – додала Ірина Геращенко.

Читайте також: