fbpx
Право

Суд взяв під варту 41 учасника захоплення Черкаської обладміністрації

Прокуратура: 41 особу, які захопили Черкаську обладміністрацію, взяли під варту.

 Рішеннями судів 41 особі, які захопили Черкаську обладміністрацію, обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, а 7, серед яких жінка і неповнолітні, – домашній арешт. Про це УНН повідомила прес-секретар прокурора Черкаської області Вікторія Скорикова.

 "Вчора районними судами Черкаської області задоволено клопотання слідчих про обрання запобіжного заходу щодо 48 осіб, підозрюваних у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 1 ст. 294, ч. 2 ст. 341 КК України (масові заворушення, захоплення державних будівель).

 Рішеннями судів 41 людині обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, а 7, серед яких жінка і неповнолітні – домашній арешт", – повідомила В. Скорикова.

 Нагадаємо, що слідчим відділом Соснівського РВ в м. Черкаси УМВС України в області зареєстровано кримінальні виробництва за фактом масових заворушень і блокування 23 січня поточного року адміністративної будівлі Черкаської облдержадміністрації.

 Досудове розслідування проводиться відповідно до вимог кримінального процесуального законодавства, в тому числі з дотриманням прав підозрюваних на захист.

 Джерело: УНН

Читайте також: