fbpx
Шоу-бізнес

Співачка Юлія Плаксіна розлучається з чоловіком

Під час участі Юлії Плаксіної у вокальному проекті «Х- фактор» про особисте життя цієї харизматичної дівчини шанувальники майже нічого не знали. Але час від часу публічні люди все ж повинні хоч щось розповідати про себе. Так, в один прекрасний момент з’ясувалося, що молода Юлія Плаксіна вже заміжня за московським ресторатором Артуром. А в 2013 році у подружжя народилася донька. Про особисте життя знаменитості більше можна було дізнатися від самого Артура: в соціальних мережах періодично він розповідав, який щасливий і закоханий у свою дружину і маленьку доньку.

 Але в одному з останніх випусків програми «Неймовірна правда про зірок» Юлія Плаксіна шокувала шанувальників відвертим визнанням – учасниця проекту «Х-фактор» розлучається зі своїм чоловіком і зовсім скоро вона стане вільною жінкою. Зараз пара готує документи на розлучення.

За словами співачки, причиною такого рішення стали часті сімейні конфлікти і нерозуміння один одного. Юлія Плаксіна розповіла, що після народження доньки Артур дуже змінився, і в їх сім’ї почалися скандали.

 Але самотності Юлія Плаксіна не боїться, оскільки, каже вона, поруч з нею завжди буде її дочка. Ради дівчинки співачка буде продовжувати жити і творити.

Читайте також: