fbpx
Політика

“Якщо Яценюк готовий попрацювати і показати свою майстерність, то нехай це зробить”, – депутат ПР

Депутати Партії регіонів неоднозначно сприйняли пропозицію по А. Яценюку – В. Лук’янов.

  В адміністрації президента України закінчилось засідання фракції Партії регіонів за участю фракції Комуністичної партії України, Президента, Прем’єр-міністра та всіх представників уряду, на якому йшлося про пропозицію до А.Яценюка очолити уряд. Про це в коментарі УНН повідомив депутат Партії регіонів Владислав Лук’янов.

 За словами Лук’янова, про засідання депутатів повідомили вчора вдень, запрошення до депутатів Партії регіонів надійшло в штатному режимі, від керівництва фракції. Сьогоднішня зустріч тривала близько трьох годин. "Було на засіданні усього близько 250 людей. Говорилося про ситуацію в країни та хід переговорів з ЄС, про подальші перспективи та про переговори з опозицією. Повідомили, що під час переговорів Арсенію Яценюку запропонували посаду прем’єр-міністра. Фракція Партії регіонів це сприйняла, я б сказав, так собі, цікаво… Сказали, що після цього йому потрібно буде одразу щось робити. Якщо Яценюк готовий попрацювати та показати свою майстерність від опозиції, то нехай це зробить. Думаю, що він одразу ж розпочне себе поводити по-іншому", – розповів Владислав Лук’янов в коментарі УНН.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 Він підкреслив, що Микола Азаров сприйняв можливість своєї відставки з розумінням. "Микола Янович – це людина командна, і він нормально, з розумінням поставився. Якщо дійсно можна зняти завдяки цьому конфлікти, то він піде на це без усіляких запитань.

 Депутат Партії регіонів Владислав Лук’янов підкреслив, що не збирається виходити з фракції Партії регіонів. "Зрадників ніде і ніколи не любили. Я не є прибічником таких рішень", – підкреслив Лук’янов. "28 січня на позачерговій сесії парламенту ми плануємо розглянути питання подальшої роботи парламенту та країни, розглянемо ту ситуацію, яка складеться на той момент в Україні. Що стосується того, як я та мої однопартійці ставимося до кандидатури Арсенія Яценюка на посаду прем’єр-міністра, то важливим є те, як сам Яценюк оцінює свої можливості керувати країною та господарським комплексом. Він працював вже у нашій команді, коли був міністром закордонних справ. Я думаю, що зняття конфліктів довкола громадянських протистоянь, якщо це буде підтримано Європою та Америкою, в принципі, буде позитивним кроком для України. Тож чому це не спробувати, пропозиція для Яценюка є цікавою. Якщо для Яценюка важливі не політичні амбіції, а можливість продемонструвати свою роботу, то я думаю, що це, в принципі, нормально", – резюмував Владислав Лук’янов в коментарі УНН.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Джерело: УНН

Читайте також: