fbpx
Політика

Порошенко вважає, що конфлікт в Україні ще можна вирішити мирним шляхом

Як написав народний депутат України Петро Порошенко на своїй сторінці в Facebook, за всі роки своєї незалежності Україна ще ніколи не стояла перед такою загрозою, як зараз. За його словами, в Україні не просто політична криза, а криза державності. Як зазначив політик, в небезпеці життя громадян, територіальна цілісність, громадянський мир.

 «Той, хто цього не бачить або заперечує – або сліпий, або провокатор. Звертаюся до народних депутатів, які в силу тих чи інших обставин опинилися у провладній фракції: 16 cічня ваші голоси використовували, відкривши шлях до ескалації конфлікту. Переконаний, що для багатьох з вас поняття честь, гідність, патріотизм не є порожніми словами», – написав Петро Порошенко в Facebook.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Він підкреслив, що сьогодні мирний шлях ще не закритий.

 «Ми простягаємо вам руку – і чекаємо такого ж жесту у відповідь. Сьогодні вибір ще за вами. Завтра він буде зроблений за всіх нас. Разом ми переформатуємо парламент і повернемо країну до нормального життя. Разом дамо мільйонам українців шанс на краще майбутнє», – додав Петро Порошенко.

Читайте також: