fbpx
Політика

Майбутнє України перебуває в руках опозиції – Чечетов

Чи зуміє влада знайти компроміс з опозицією для досягнення політичного спокою в Україні, залежить багато в чому від дій опозиційних лідерів. У цьому впевнений нардеп- регіонал Михайло Чечетов. За його словами, на сьогоднішній день опозиція думає не про те, як загасити конфлікт, повернути мир і спокій в країні, а займається виключно самопіаром і зароблянням балів на майбутні вибори.

«На сьогоднішній день досягнення політичного компромісу з врегулювання конфлікту в країні багато в чому залежить від позиції опозиційних політичних сил… На превеликий жаль, сьогодні вони зайняті думкою про те, з якими політичними дивідендами вони вийдуть після того, як ситуація в країні буде врегульована», – заявив Михайло Чечетов.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Цю позицію опозиціонерів політик вважає вкрай аморальною і цинічною. Адже, за його словами, коли горить будинок, опозиційні лідери думають не про те, як його загасити, а про те, якими героями будуть виглядати після гасіння пожежі. Але регіонал вірить, що опозиціонери все ж знайдуть в собі сили і відмовляться від екстремістських ідей для того, щоб повернути Україні її політичну і економічну стабільність.

 «Хотілося б, щоб опозиціонери сьогодні проявили громадянську мужність, показали, що вони політики, які думають про долю країни. А для цього потрібно відмежуватися від радикальних, екстремістських, злочинних елементів, які сіють зло і насильство, перш за все, у столиці України. Далі від особи мирно протестуючих вони повинні продовжувати вести переговори з президентом», – зазначив Михайло Чечетов.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 А 28 січня, продовжив регіонал, під час позачергового засідання Верховної Ради опозиція і більшість разом повинні вийти на прийняття компромісних політичних рішень, «які різко зменшили б градус політичної температури в суспільстві, локалізували політичний конфлікт і дали можливість ввести ситуацію в країні в нормальне русло».

 

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: