fbpx
Політика

Активісти Автомайдану пікетували будинок Ахметова в Донецьку

Активісти донецького Автомайдану пікетували місцеву резиденцію українського бізнесмена Ріната Ахметова. Про це повідомили в прес-службі партії «УДАР». Зокрема, учасники акції хотіли дізнатися думку Ріната Ахметова про ситуацію в країні і закликати його виступити в ролі миротворця. Однак поспілкуватися з бізнесменом активістам донецького Автомайдану так і не вдалося.

 Напередодні акції активісти звернулися до прес-служби Ріната Ахметова і заявили, що мають намір пікетувати його будинок. Також автомайданівці попросили посприяти в організації зустрічі з бізнесменом. Але працівники прес -служби Ріната Ахметова виразної відповіді так і не дали.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 Зібравшись під резиденцією бізнесмена в суботу, 25 січня, активісти подзвонили в домофон і набрали прес-службу Ріната Ахметова. Але з дому так ніхто і не вийшов, а телефон прес-служби був відключений. Через 20 хвилин, активісти донецького Автомайдану виїхали, пообіцявши повернутися в неділю.

 На думку голови донецького «УДАРу» Єгора Фірсова, Рінат Ахметов може сприяти вирішенню конфлікту і взяти на себе відповідні зобов’язання.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 «Ми приїдемо завтра і в понеділок, і все ж спробуємо дізнатися особисту думку Ахметова щодо подій, які відбуваються в Україні», – заявив він.

Читайте також: