fbpx
Політика

Царьов упевнений, що конфлікт в Україні вдасться зупинити

 Народний депутат України від Партії регіонів Олег Царьов упевнений, що якби не помилки влади, зокрема різка зміна вектора в питанні євроінтеграції та події від 30 листопада, то Майдану б не було. Але, в той же час, він також висловив переконання і те, що якби не опозиція, яка намагається очолити Майдан, а також не фашистська ідеологія і гасла, то він би отримав більше підтримки з боку народу.

 «Майдан, який би підтримував весь народ, перемогти неможливо. Жодна влада ніколи не могла перемогти свій народ!», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Однак, за словами політика, з тієї причини, що українська опозиція вже 2 місяці не може запропонувати розумний план дій, це призвело до того, що Майдан вмирає.

 «І як всяка агонія, ця картина не надто приємна. А зараз – просто страшна. І це не тільки погроми в центрі Києва, які тривають вже п’ять днів, де в міліцію летять камені і "коктейлі Молотова"», – додав Олег Царьов.

 Як він нагадав, окремі опозиціонери закликають до «страшних речей», зокрема палити квартири співробітників «Беркута», а також знищувати будинки і машини членів Партії регіонів.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 При цьому Царьов звернув увагу на те, що все ж знаходяться люди, які телефонують і кажуть, що готові допомогти матеріально і приїхати, щоб вирішити ситуацію в столиці.

 «Майдан і вул.Грушевського – це не вся Україна. Є та Україна, яка дійсно готова погасити пожежу в країні, зупинити конфлікт. І з нею треба рахуватися тим, хто ще хоче розгойдувати ситуацію. Упевнений, у всіх нас вистачить волі, мудрості, терпіння, щоб зупинити конфлікт і вийти з протистояння», – підсумував він.

Читайте також: