fbpx
Шоу-бізнес

На честь Курта Кобейна назвали свято

На батьківщині знаменитого співака Курта Кобейна, в Абердіні, штат Вашингтон, заснували день музиканта Курта Кобейна. Це свято відзначатиметься 20 лютого – в день народження знаменитого співака.
 
 У заяві мерії Абердіна говориться, що в цей день місцеві жителі зможуть наповнитися гордістю за те, яку велику роль місто відіграло в житті і творчості великого музиканта. Поки не повідомляється, які саме заходи будуть проходити в цей день.
 
 До слова, Абердин не вперше віддає данину Курту Кобейну, який народився і виріс у цьому містечку, розташованому неподалік від Сіетла. Так, наприклад, в 2005 році на вивісці біля в’їзду в місто з’явився напис «Come As You Are» – за назвою однієї з найбільш відомих композицій групи «Nirvana».
 
 Нагадуємо, що Курт Кобейн народився в Абердіні 20 лютого 1967 року. Наприкінці 1980-х років Курт заснував групу «Nirvana» ​, яка стала однією з найбільш знакових груп 1990-х років. Другий альбом групи «Nirvana» ​, який називається «Nevermind», є однією з найбільш продаваних платівок в історії. Альбом розійшовся накладом у більш ніж 30 мільйонів копій.
 
 У квітні 1994 року Курт Кобейн покінчив життя самогубством.

 

Nirvana – Come As You Are (Відео):

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: