fbpx
Шоу-бізнес

Дженніфер Лоуренс і Ніколас Холт заручені

  Популярна актриса, зірка «Голодних ігор», Дженніфер Лоуренс заручена.

 Молода голлівудська пара – 23-річна Дженніфер Лоуренс і 24-річний Ніколас Холт вирішили, що їм не знайти нікого кращого і тому прийняли рішення відсвяткувати заручини.

 Друзі пари стверджують, що майбутні наречений і наречена просто на сьомому небі від щастя, однак вони намагаються стримувати свої почуття на публіці, так як обидва є досить сором’язливими молодими людьми.

 До слова, Різдвяні канікули закохані молоді люди провели разом, причому під час відпочинку пара спеціально заїхала в гості до батьків Дженніфер. Саме в їх заміському будинку Ніколас і попросив руки і серця Дженніфер у її батька, який славиться в своїй сім’ї консерватизмом.

 Поки що невідома дата майбутнього весілля, проте вже зараз зрозуміло, що ніяких шикарних урочистостей і натовпів знаменитостей закохані бачити не бажають. Все має пройти у вузькому сімейному колі.

 Нагадуємо, що Дженніфер Лоуренс і Ніколас Холт познайомилися в 2011 році на зйомках картини «Люди -Ікс: Перший клас». Пара вже навіть встигла пережити кризу у відносинах – на початку минулого року пара вирішила остаточно розлучитися. Однак, на щастя, сварка виявилася несерйозною, адже незабаром молоді люди відновили свої стосунки.

  За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: