Протистояння на вулиці Грушевського тривало всю ніч

Зараз декілька сотень мітингуючих протестують на Грушевського.

  Станом на 7 годину ранку на вулиці Грушевського у Києві продовжують протестувати кількасот мітингувальників, передає кореспондент УНН.

 В даний час активісти продовжують підкидати у полум’я автошини, аби забарикадуватися, в тому числі, димовою завісою та вогнем від правоохоронців на вулиці Грушевського починаючи від стадіону "Динамо" і до Музейного провулку.

 Відзначимо, що протестувальники почали палити автошини ще вчора ввечері, після того як їх кілька разів штурмували "беркутівці" і внутрішні війська МВС. При цьому кілька водометів всю ніч поливають полум’я, однак їм не вдалося його погасити. Протягом усієї ночі протестувальники час від часу запускали у бік правоохоронців святкові феєрверки, у відповідь спецпризначенці застосовували сльозогінний газ і світлошумові гранати.

 Наразі працівники міліції зайняли очікувальну позицію і стоять зі щитами перед собою. Однак за всю ніч правоохоронці так не намгалися здійснити жодного штурму протестувальників.

Related Post

 Також зазначимо, що цієї ночі активісти збудували кілька барикад на вулиці Грушевського, в основному, це мішки зі снігом. Крім того, вони звели барикади на вулиці Трьохсвятительській неподалік Українського дому, на Володимирському узвозі, а також на початку вулиці Хрещатик.

 До речі, перші дві барикади не суцільні, автомобілі повз них можуть вільно проїжджати.

 Джерело: УНН

Leave a Comment