fbpx
Шоу-бізнес

Рената Литвинова скасувала спектаклі через зламану ногу

  Знаменита режисер і актриса Рената Литвинова поскаржилася своїм фанатам на травму.
 
 Рената Литвинова опублікувала в соціальній мережі Instagram рентгенівський знімок, а фотографію підписала: «На жаль, мої спектаклі на найближчий місяць будуть скасовані – посковзнулася, виявилося – перелом. Так прикро(».
 
 Шанувальники Ренати Литвинової негайно ж взялися висловлювати свої співчуття актрисі. Також вони бажали їй якнайшвидшого одужання. Шанувальники писали в коментарях до фотографії: «Головне, пережити цей час і знати, що все – відновиться! і зовсім скоро наша прекрасна Рената буде блищати на театральних підмостках – красива, талановита, на підборах і улюблена!».
 
 Цікаво, що послідовники сторінки Ренати Литвинової припустили, що їхня улюблениця зламала ногу у Франції. Один з передплатників написав: «Стоїть ж на знімку droit. По- французьки "справа". Рената падає зі стилем, вже якщо ламати кістки, так красиво у Франції. Може каталася, не на трамваї зрозуміло, на лижах».
 
 Нагадуємо, що Ренаті Литвиновій 12 січня виповнилося 47 років. Саме в цей день Земфіра презентувала свою нову відео-роботу на композицію «Жити в твоїй голові», яку зняла Рената.

 

Земфіра – Жити в твоїй голові (Відео):

Читайте також: