fbpx
Шоу-бізнес

Джонні Депп розповів про своє особисте життя

 Однією з найбільш обговорюваних тем в останні дні стала звістка про заручини Джонні Деппа і Ембер Херд. Новина про те, що знаменитий голлівудський красунчик зробив пропозицію дівчині через майже два роки відносин, грянула як грім серед ясного неба.

 Багато фанатів Джонні Деппа негайно ж взялися порівняти нинішні відносини актора з попередніми, задаючись лише одним питанням – чому ж Ванесса Параді за 14 років цивільного шлюбу так і не почула звітноъ пропозиції руки і серця від Деппа.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 На щастя сам Джонні Депп в одному інтерв’ю розповів, чому свого часу не взяв у дружини актрису Ванессу Параді, яка також є матір’ю його дітей. З’ясувалося, що актор просто не бачив сенсу в штампі в паспорті, вважаючи, що шлюб народжується в душі закоханих. Актор сказав: «Якби Ванесса захотіла вийти за мене заміж, я б сказав: "А чому б і ні?" Але справа в тому, що мене жахала думка про те, що я "зіпсую" її прізвище, у неї ж таке гарне прізвище!».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Нагадуємо, що Джонні Депп був одружений на Лорі Енн Еллісон. Шлюб їх тривав лише два роки. Серед наречених актора також були Дженніфер Грей, Вайнона Райдер і супермодель Кейт Мосс.

  За матеріалами: Hello!

Читайте також: