Джонні Депп розповів про своє особисте життя

 Однією з найбільш обговорюваних тем в останні дні стала звістка про заручини Джонні Деппа і Ембер Херд. Новина про те, що знаменитий голлівудський красунчик зробив пропозицію дівчині через майже два роки відносин, грянула як грім серед ясного неба.

 Багато фанатів Джонні Деппа негайно ж взялися порівняти нинішні відносини актора з попередніми, задаючись лише одним питанням – чому ж Ванесса Параді за 14 років цивільного шлюбу так і не почула звітноъ пропозиції руки і серця від Деппа.

 На щастя сам Джонні Депп в одному інтерв’ю розповів, чому свого часу не взяв у дружини актрису Ванессу Параді, яка також є матір’ю його дітей. З’ясувалося, що актор просто не бачив сенсу в штампі в паспорті, вважаючи, що шлюб народжується в душі закоханих. Актор сказав: «Якби Ванесса захотіла вийти за мене заміж, я б сказав: "А чому б і ні?" Але справа в тому, що мене жахала думка про те, що я "зіпсую" її прізвище, у неї ж таке гарне прізвище!».

Related Post

 Нагадуємо, що Джонні Депп був одружений на Лорі Енн Еллісон. Шлюб їх тривав лише два роки. Серед наречених актора також були Дженніфер Грей, Вайнона Райдер і супермодель Кейт Мосс.

  За матеріалами: Hello!

Leave a Comment