fbpx
Політика

Юлія Тимошенко стверджує, що в її палаті кожну годину “росте” небезпечне електромагнітне поле

ДПтСУ: Ю. Тимошенко стурбована електромагнітним полем в палаті – СЕС провела перевірку.

Засуджена Юлія Тимошенко стверджує, що в її палаті кожну годину "росте" небезпечне електромагнітне поле, в зв’язку з чим СЕС провела перевірку – про це повідомляє прес -служба Державної пенітенціарної служби, передає УНН.

 У ДПтСУ повідомили, що "засудженій Тимошенко, задовольняючи її часом дивні примхи, адміністрацією Качанівської виправної колонії (№ 54) було дозволено використовувати прилади вимірювання радіації, шуму, якості води, а також електромагнітного поля".

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

  Яким чином і коли Юлія Тимошенко використовує вказані прилади і чи використовує взагалі, адміністрації установи точно не відомо, оскільки вона про результати можливих своїх вимірів не повідомляє.

 Пенітенціарії повідомили, що напередодні Юлія Тимошенко звернулася до керівництва виправної колонії з вимогою перевести її в інше приміщення, оскільки, за її словами, її прилад вимірювання електромагнітного поля начебто почав щогодини збільшувати показники.

  На усні пояснення лікарів про те, що це неможливо, оскільки вона перебуває в медичному стаціонарному закладі, де відповідні вимірювання проводяться на постійній основі, засуджена не звертала уваги.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

  За рішенням адміністрації Качанівської виправної колонії (№ 54), сьогодні санітарно-епідеміологічна служба провела обстеження приміщення перебування засудженої Тимошенко Ю.В.

  Всі електромагнітні показники в нормі. Результати були повідомлені засудженій. Складено відповідний акт, відзначили в ДПтС.

  Пенітенціарії додають, що контроль вологи, радіаційного фону, електромагнітних показників, якості води, шуму, світла і т.д. відповідними службами в приміщеннях перебування Тимошенко проводиться регулярно.

  Джерело: УНН

Читайте також: