fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У «УДАРі» заявляють, що міліція цілеспрямовано стріляла людям в голови

Депутат Київради від фракції «УДАР» Олексій Давиденко повідомив про те, що міліціонери цілеспрямовано стріляли людям в голову під час зіткнень на вулиці Грушевського. За його словами, про це свідчать травми, з якими людей привозили в столичні клініки.

 Як він зазначив, більшість травм – в області шиї і голови.

 «Станом на сьогоднішній ранок у Олександрівську лікарню Києва у відділення ЛОР і офтальмологічне надійшло понад 20 постраждалих, з яких 17 – з травмами очей. Чотирьом людям видалили око або навіть очі. Це свідчить про те, що міліція не тільки порушила закон, а навмисно стріляла в голови і в обличчя», – розповів Олексій Давиденко.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Як він заявив, партія «УДАР» вимагає, щоб представники парламентського комітету з охорони здоров’я разом з журналістами і міжнародним організаціями публічно відвідали офтальмологічне відділення клініки і зафіксували, що міліція ставила перед собою завдання покалічити людей.

 «Хочемо нагадати міністру Захарченку, що злочини проти людства не мають терміну давності для Гаазького трибуналу. І за ці злочини доведеться відповідати за нормами міжнародного права», – констатував Олексій Давиденко.

Читайте також: