fbpx
Шоу-бізнес

Ольга Бузова в дитинстві була діамантиком

Сьогодні, 20 січня,ведуча реаліті-шоу «Дом-2» Ольга Бузова святкує 28-річчя. У цей знаменний день телезірка вирішила привітати сама себе в Instagram. Також Ольга Бузова розкрила шанувальникам деякі секрети свого дитинства.

 «О 10:30 ранку 20.01.86 в м. Ленінграді, з’явилася на світ я, Ольга Ігорівна Бузова. Дякую моїм батькам за самий безцінний подарунок, який вони мені зробили – за життя, я була довгоочікуваною дитинкою, і коли народилася, всі мене ласкаво називали діамантиком. Тату і мамо, спасибі за все! Я вас люблю»,- написала вона.

 Також іменинниця похвалилася першим подарунком, який сьогодні отримала. Природно, він був від чоловіка Дмитра Тарасова. Навіть будучи далеко, він не забуває балувати свою кохану і дарувати квіти. Сьогодні кур’єр доставив телеведучій шикарний букет троянд.

 «Краще пробудження – це дзвінок від чоловіка з проханням відкрити двері… Навіть на відстані, ти змушуєш мене стрибати від радості, як маленьку дівчинку, і робиш мене щасливою! Спасибі коханий! Я кохаю тебе!!»,- зізналася Ольга Бузова.

Читайте також: