fbpx
Право

Ю. Тимошенко відмовлено в полегшенні режиму відбування покарання

Комісія відмовила Ю. Тимошенко в полегшенні режиму відбування покарання.

  Спостережна комісія Державної пенітенціарної служби України відмовила екс-прем’єр-міністру Юлії Тимошенко у полегшенні режиму відбування покарання у Качанівській виправній колонії Харкова. Про це журналістам повідомив захисник екс-прем’єра Андрій Кожем’якін після засідання комісії, передає кореспондент УНН.

 Як повідомляв УНН, Комісія Качанівської виправної колонії розпочала розгляд питання щодо пом’якшення умов тримання Юлії Тимошенко. “Комісія Качанівської виправної колонії на території ЦКЛ № 5 вже розпочала розгляд питання щодо можливості пом’якшення умов тримання засудженої Юлії Тимошенко. Розгляд питання почався у присутності самої Ю.Тимошенко та її адвокатів”, — зазначили у ДПтСУ.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Як повідомляв УНН, згідно з рішенням комісії Качанівської виправної колонії (№ 54), розгляд питання Ю. Тимошенко відбувається в умовах виїзного засідання. З відповідною пропозицією на початку засідання комісії виступила член комісії Оксана Кошлич.

 “У зв’язку з тим, що розгляд таких питань, як правило, відбувається у присутності засудженої особи, а засуджена Ю. Тимошенко перебуває на реабілітації у медичному закладі, тому пропоную розглянути можливість здійснення виїзного засідання до місця її знаходження”, — сказала вона.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Члени комісії підтримали пропозицію члена комісії та виїхали для проведення засідання до Центральної клінічної лікарні Укрзалізниці. “Це з нашого боку, вважаю, гуманний крок на зустріч засудженій особі”, — додав начальник Качанівської виправної колонії (№ 54) Ігор Колпащіков.

Джерело: УНН

Читайте також: