fbpx
Спорт

«Стан Міхаеля Шумахера як і раніше вважається стабільним», – заява Сабіни Кем

Про стан легенди «Формули-1» Міхаеля Шумахера розповіла його менеджер Сабіна Кем.

 Після деякої паузи в новинах про стан здоров’я Міхаеля Шумахера, заява Сабіни Кем, хоч і була короткою, але все-таки трохи пролила світло на ситуацію, до якої небайдужі мільйони людей в різних країнах. Заява менеджера легендарного автогонщика була поширена німецькими журналістами за допомогою соціальних мереж.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Сабіна Кем, слова якої сьогодні наводять ЗМІ, повідомила, що сім’я Міхаеля Шумахера, що перебуває в госпіталі Гренобля, задоволена роботою медиків. Менеджер Міхаеля Шумахера зазначила, що сім’я автогонщика довіряє роботі фахівців. «Стан Міхаеля як і раніше вважається стабільним», – підкреслила Сабіна Кем.

 Сьогодні, з посиланням на французьке видання L’Equipe, також з’явилася інформація про те, що був знайдений талісман Міхаеля Шумахера, подарований легендарному автогонщикові його дружиною. Раніше в ЗМІ писали про те, що на гірськолижному курорті Міхаель Шумахер свій талісман втратив. Йдеться про тибетський браслет «Шамбала», що приносить енергію і душевний спокій. Талісман був знайдений і повернутий сім’ї Міхаеля Шумахера, – пишуть ЗМІ, посилаючись на L’Equipe.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: sport.ua

Читайте також: