fbpx
Політика

Відстежуючи сім-карти, влада зможе контролювати висловлювання українців – В. Фесенко

Влада хоче відстежувати сім-карти, щоб контролювати авторів в інтернеті – В.Фесенко.

  В Україні дуже розповсюджений вихід з телефону в інтернет, коли українці залишають записи у соціальних мережах та спілкуються електронною поштою через мобільний інтернет. І відслідковуючи SIM-картки тепер влада зможе контролювати висловлювання українців. Про це на прес-конференції заявив політолог Володимир Фесенко, передає кореспондент УНН.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 “Прийняте вчора законодавство щодо купівлі SIM-карт з паспортом та договором є намаганням створити тотальний контроль за користувачами мобільним зв’язком та їхніми виходами в інтернет. Влада хоче знати, хто саме зробив допис з телефону. Це було неможливо раніше, а тепер, завдяки новим правилам, можна буде дізнатися, хто саме щось не правильно написав у мережі”, – сказав політолог.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Він нагадав, що тепер доведеться укладати договір із зазначенням приватних даних про особу для того, аби купити та надалі використовувати мобільну SIM-картку.

 “Тут справи не у розмовах, а саме у дописах в інтернеті, які робляться через мобільний інтернет”, – резюмував В.Фесенко. Джерело: УНН

Читайте також: