fbpx
Політика

Олег Царьов вважає прийняті закони ліберальнішими за європейські

Народний депутат України від Партії регіонів Олег Царьов написав у себе в Facebook, що вчорашнім голосуванням, 16 січня, Верховна Рада зробила крок назустріч Європі, і задовольнила її вимогу.

 «Всі, хто стоїть на Майдані, виступають за інтеграцію в Європу, за європейські стандарти і цінності. Так чому ж опозиція не голосує за європейські закони?! Чому народилося тотальне обурення з приводу законодавства, яке в рази м’якше, ніж у європейських країнах?!», – йдеться в його повідомленні.

 Як він нагадав, у Європі жорстко оберігають спокій своїх громадян. Зокрема, як приклад він навів те, що в Німеччині передбачена кримінальна відповідальність за маскування особи, носіння шоломів і використання щитів під час масових акцій. За його словами, у Франції за ті ж порушення передбачено штраф у розмірі 45 тисяч євро і 3 роки позбавлення волі.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 При цьому він зазначив, що заборона маскувати обличчя діє ще в США, Канаді та інших країнах.

 «А от як карають за порушення правил проведення мирних акцій: у Великобританії – штраф до 5000 фунтів стерлінгів і 10 років ув’язнення, в Німеччині до 1 року в’язниці, так само в Італії. У США за це світить до 10 років ув’язнення, а у Франції передбачено штрафи до 75 тисяч євро!», – додав Олег Царьов.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Таким чином, як заявив політик, прийняті парламентом України закони – це вимога демократичної суверенної держави.

 «І не відповідати їм ми не маємо права!», – підкреслив він.

Читайте також: