fbpx
Політика

У Києві можуть закрити ринок «Петрівка»

Регіонал Вадим Колесніченко, один з авторів скандального закону № 3879 «Про внесення змін до закону України «Про судоустрій і статус суддів»» сподівається, що завдяки цьому документу незабаром в Києві закриють ринок «Петрівка». Про це нардеп заявив журналістам під час прес-конференції. На думку депутата, є неприпустимим, що будь-хто може прийти на ринок «Петрівка» і без проблем отримати диски з усією інформацією про будь-якого громадянина України, з усіма адресами і персональними даними.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Як можна жити в такій країні, коли держава не може забезпечити твою особисту безпеку, тому ці відкриті дані в першу чергу наводка для злодіїв і бандитів, розбійників», – вважає Вадим Колесніченко.

 Нагадаємо, згідно з прийнятим Верховною Радою 16 січня Закон № 3879 за поширення конфіденційної інформації про суддів та співробітників правоохоронних органів, їх близьких родичів або членів сім’ї в Україні тепер передбачається кримінальна відповідальність.

Читайте також: