fbpx
Політика

Тимошенко звернулася до керівництва Качанівської колонії, щоб вони уклали угоду з партією “Батьківщина”

Тимошенко хоче, щоб її зарплату як лідера "Батьківщини" перераховували "встановленим законом особам" – ДПтС.

Засуджена екс-прем’єр Юлія Тимошенко звернулася до керівництва Качанівської колонії (Харків) з тим, щоб керівництво колонії уклало угоду з партією "Батьківщина" про перерахування її зарплати на рахунок, яким зможуть користуватися "встановлені законом особи".

 "З першого дня мого перебування в Качанівській виправній колонії (№ 54 ) я працювала і працюю на офіційній посаді голови політичної партії "Батьківщина", – йдеться в заяві екс-прем’єра на ім’я керівництва колонії, яку цитує в п’ятницю прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Як зазначає прес-служба ДПтС, Ю. Тимошенко хоче, щоб керівництво колонії уклало угоду з партією "Батьківщина" для подальшого перерахування грошей, а саме "частину моєї заробітної плати на рахунок, яким зможуть користуватися встановлені законом особи під час мого ув’язнення".

 У зв’язку з цим, прес-служба ДПтС процитувала керівника Качанівської колонії Ігоря Колпащікова, який висловив здивування даною заявою екс-прем’єра і зазначив, що законодавство не може дозволити задовольнити дане побажання Ю. Тимошенко, "оскільки працювати наші засуджені можуть тільки на тих потужностях, які або є в розпорядженні пенітенціарного закладу, або визначені нами".

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 "Це, як правило, підприємства і різні майстерні, на яких ми зобов’язані забезпечити охорону і ізоляцію", – зазначив І. Колпащіков.

 За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: