fbpx
Політика

Роман Забзалюк виключений зі складу фракції “Батьківщина”

Р. Забзалюка виключили з фракції "Батьківщина".

  Народний депутат Роман Забзалюк виключений зі складу фракції "Батьківщина". Про це УНН повідомили у прес-службі "Батьківщини".

 Відповідне рішення про виключення Забзалюка було ухвалене на сьогоднішньому засіданні фракції.

 Як повідомляв УНН, народний депутат України з фракції “Батьківщина” Роман Забзалюк повідомив про складання мандата у зв’язку з незгодою зі сформованою ситуацією в країні. Коментуючи причини, які спонукали нардепа до такого рішення, Р. Забзалюк сказав таке: “я бачу, що окремі представники політичних сил штовхають країну на пряму конфронтацію і на кровопролиття”.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 “Хтось грається в політику, а в результаті постраждає народ України, і ми втратимо країну”, – наголосив він.

 Нагадаємо, що Роман Забзалюк відомий завдяки минулорічному "шпигунському скандалу". Як відомо, 23 грудня 2011 року на пленарному засіданні ВР було оголошено про офіційний вихід із фракції "БЮТ-Батьківщина" народного депутата Р. Забзалюка. Причини такого кроку не називались. Пізніше, 8 лютого 2012 року Р. Заблазюк заявив про своє повернення до складу фракції. За його словами, він вийшов із фракції заради проведення спецоперації, для того щоб довести факти підкупу представниками влади парламентарів від опозиції.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

  Джерело: УНН

Читайте також: