fbpx
Політика

Майдан розжене не влада, а самі кияни – Царьов

Народний депутат України від Партії регіонів Олег Царьов написав у себе в Facebook, що Бог береже Україну і вже кілька разів під час Майдану відводив від біди. Як він зазначив, вже було кілька ситуацій, коли під час народних віче опозиція, будучи під впливом західних політтехнологів, збиралася оголосити технічний уряд.

 «Тоді був би один Кабмін і другий Кабмін, і так – до першого пострілу. Слава Богу, кров не пролилася. Тому що, якби почалася війна, України б не було», – йдеться в повідомленні політика.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 При цьому він вважає, що слід ще почекати 2-3 тижні і Майдан зійде нанівець.

 Також Олег Царьов розповів, що кілька разів був у керівників силових відомств, на зборах фракції, куди запрошували міністрів, де просили, щоб Майдан не чіпали.

 «Дайте їм можливість стояти, якщо хочуть стояти. Прохання було почуте», – написав він.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 Олег Царьов підкреслив, що, незважаючи на те, що з’являються повідомлення про можливий розгін Майдану, ніхто його розганяти не буде.

 «Моя думка Майдан розженуть самі кияни, коли їм остаточно набридне це неподобство в центрі столиці», – підсумував депутат.

Читайте також: