fbpx
Політика

«Батьківщина» закликала Забзалюка скласти мандат

 Партія «Батьківщина» закликає народного депутата Романа Забзалюка скласти депутатський мандат. Про це повідомив депутат «Батьківщини», захисник Юлії Тимошенко Андрій Кожем’якін.

 Крім того, він сказав, що заяви Забзалюка про створення якоїсь окремої депутатської групи «За Тимошенко», лідерами якої будуть Томенко, Кириленко і Кожем’якін – провокація. Андрій Кожем’якін підкреслив, що не було ніяких зборів, ніяку групу не створюють і не збираються.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Фракція «Батьківщина » єдина і монолітна», – зазначив політик.

 За його словами, своєю поведінкою і заявами Забзалюк втратив почуття моральності й адекватності. Саме тому, як вважає Кожем’якін, партія «Батьківщина» прийняла вірне рішення, виключивши його зі своєї парламентської фракції.

 Крім того, як зазначив Андрій Кожем’якін, у Забзалюка не вистачило сміливості виконати свою обіцянку про складення мандата, оскільки він злякався, що парламент за це проголосує.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Він також назвав аморальним той факт, що Забзалюк, реалізуючи подібні провокації проти опозиції, прикривається ім’ям Юлії Тимошенко.

Читайте також: