fbpx
Політика

Зараз Ю.Тимошенко перебуває в досить поганому стані – Є.Тимошенко

Є. Тимошенко: Стан здоров’я мами не поліпшується.

  Донька ув’язненого екс-прем’єра України Ю. Тимошенко Євгенія Тимошенко повідомила, що стан здоров’я мами не покращується. Про це вона сказала в інтерв’ю Радіо Свобода, передає УНН.

 "Стан здоров’я мами не покращується. Протягом останніх півроку воно лише погіршувалося. Після того, як лікарі з клініки «Шаріте» і наші професори сказали, що їй потрібна операція на хребті, щоб перемогти біль і щоб вона змогла ходити, звичайно, минуло багато часу після їхніх рекомендацій. І ми дуже турбуємося, що вона взагалі не зможе вийти з цього стану. Вона поки не може ходити, при пересуванні у неї виникає біль, і це вже перейшло в хронічний стан, і ми не знаємо, як з нього вийти. Все посилюється і психологічним тиском",- розповіла Євгенія Тимошенко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За її словами, Юлія Тимошенко лише приймає ліки проти болю вже майже два роки з гаком.

 "Ми не знаємо, як це вплинуло на її організм. У зв’язку з трьома голодуваннями, через які вона пройшла, організм також сильно послабився. Невідомо, скільки часу її організм може витримати все це фізично, але зараз вона перебуває в досить поганому стані", – резюмувала вона.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Джерело: УНН

Читайте також: