fbpx
Економіка

Єдиний соціальний внесок – нагадуємо про звітні періоди!

  Звіт з єдиного соціального внеску до органів доходів і зборів подається страхувальниками щомісячно протягом 20 календарних днів, що настають за останнім днем звітного місяця, отже останнім днем подання звітності з ЄСВ за грудень 2013 року є 20 січня 2014 року.

 Фізичні особи-підприємці (в тому числі ті, що обрали спрощену систему оподаткування), які не використовують працю найманих працівників, формують та подають звіт самі за себе один раз на рік до 10 лютого року, наступного за звітним періодом. Звітним періодом є календарний рік. Т

 обто, останній день подання фізичними особами-підприємцями звіту з єдиного соціального внеску за 2013 рік є 10 лютого 2014 року.

 Звертаємо увагу, що фізичні особи-підприємці-платник єдиного податку першої та другої групи повинні подати податкову декларацію платника єдиного податку протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного року, тобто не пізніше 3 березня 2014 року.

 Платники єдиного податку третьої-шостої груп подають податкову декларацію платника єдиного податку у строк, встановлений для квартального податкового періоду, тобто протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного кварталу. Останній день подання звіту за ІV квартал 2013 року – 10 лютого 2014 року.

  За матеріалами: ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів м. Києві

Читайте також: