fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Учасницю проекту помістили в психлікарню

Нещодавно в інтернеті з’явилася новина про зникнення учасниці реаліті-шоу «Дом- 2» Олександри Медведєвої. Кілька днів тому вона покинула телебудівництво, щоб відвідати свою маленьку доньку в Києві, оскільки вона святкувала день народження. Але доїхати до будинку героїні проекту «Дом- 2» не вдалося. Вона безслідно зникла.

 Після того, як мама дівчини подала заяву в міліцію, з’ясувалося, що з дівчиною трапилася біда. Мама Олександри Медведєвої розповіла, що її дочка потрапила в психіатричну лікарню. Виявилася вона там через те, що намагалася перешкодити зльоту літака, що відправляється з Москви до Києва. Дівчина кричала на весь літак, що він може розбитися і заважала пілотам злетіти.

Олександра Медведєва дуже злякалася, що може загинути в день народження дочки, так і не побачивши її, і тому закотила справжню істерику на борту літака. Лікарі, що прибули на місце події, порадили відправити дівчину до психіатричної лікарні Москви, оскільки та перебувала в дуже важкому стані. Мама мешканки телебудівництва заперечувати не стала.

 За матеріалами: 7d.org.ua

Читайте також: