fbpx
Політика

У Партії регіонів «сміливе» поповнення – Геращенко

Як зазначила депутат партії «УДАР» Ірина Геращенко, у Партії регіонів сьогодні «сміливе» поповнення. Відповідним чином вона прокоментувала принесення присяги в парламенті переможцями виборів в 5 проблемних округах.

 При цьому вона звернула увагу на те, що люди, які купили свої мандати, підкуповуючи виборців гречкою, чаєм і макаронами, сьогодні побоялися навіть вийти до трибуни, щоб принести присягу.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Під крики "ганьба", "злодіі", "труси – боягузи", вони белькотали свою присягу. А в них летіли гречка, масло – "набір агітатора"», – написала Ірина Геращенко у себе в Facebook.

 У той же час, вона вирішила поцікавитися у виборців, як вони могли проголосувати за губернатора Миколаївської області Круглова після подій у Врадіївці, за Бадаєва в Київській області, землі якої розікрали члени Партії регіонів і, нарешті, як міг повстанський Київ підтримати того, хто фальсифікував вибори.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 

Читайте також: