fbpx
Політика

Жириновський вводить обмеження на статеве життя членів своєї партії

 Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський вирішив ввести нове обмеження для своїх однопартійців. Як розповів політик, з цього року буде введений норматив на статеве життя, згідно з яким, члени його партії мають право мати статеві відносини не частіше, ніж один раз на квартал.

 За словами Володимира Жириновського, зараз у молоді під впливом порнографії та інших подібних фільмів виробляється норма – «чим більше, тим краще», в той час як сам депутат вважає, що «чим рідше, тим краще».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Як зазначив політик, статеві відносини не повинні бути частими і трьох-чотирьох разів за рік – більш ніж достатньо.

 Володимир Жириновський переконаний, що сенс здорового способу життя як раз і полягає в тому, щоб не пити, не курити, не їсти м’ясо і утримуватися від надмірностей статевого життя.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 У той же час, як він збирається контролювати дотримання цього обмеження, залишається незрозумілим.

 Слід нагадати, що раніше всі члени ЛДПР були переведені на вегетаріанську їжу. Крім того, їм заборонено вживати алкоголь і курити.

 

Читайте також: