fbpx
Шоу-бізнес

Олівія Уайлд і Джейсон Судейкіс чекають появи на світ сина

Наприкінці жовтня ЗМІ потрясла новина про те, що Олівія Уайлд і Джейсон Судейкіс чекають появи на світ малюка, проте досы не було відомо, хто саме народиться у зіркових батьків – хлопчик чи дівчинка. Проте актриса все ж таки зважилася повідомити, що чекає народження хлопчика.

 Відверту бесіду Олівія Уайлд завела з журналістами на червоній доріжці премії «Золотий глобус», де вона сяяла у розкішній зеленій сукні від Gucci. Крім усього іншого, актриса повідомила, що дата пологів намічена на кінець квітня – початок травня, тому чекати залишилося не так вже й довго.

 Нагадуємо, що Олівія Уайлд і Джейсон Судейкіс познайомилися в 2011 році під час зйомок телешоу «Saturday Night Live». Після цієї доленосної зустрічі минуло півроку, перш ніж дружні стосунки акторів переросли у щось більше. У січні 2013 року Олівія Уайлд і Джейсон Судейкіс оголосили про свої заручини, а восени того ж року стало відомо, що пара чекає народження дитини.

 Для акторів цей малюк стане першим, незважаючи на те, що раніше кожен з акторів вже перебував у шлюбі. Олівія Уайлд була одружена з італійським аристократом Тао Располі, ну а Джейсон Судейкіс до 2010 року перебував у шлюбі з актрисою Кей Кеннон.

 За матеріалами: Just Jared

Читайте також: