fbpx
Новини світу

Леонід Черновецький відкрив офіційну сторінку в Facebook

Колишній мер Києва, відомий в Україні політик і бізнесмен Леонід Черновецький зареєстрував свою офіційну сторінку в популярній соціальній мережі Facebook. Тепер всі охочі можуть поспілкуватися з Леонідом Михайловичем за допомогою мережі Інтернет, а сам Черновецький, після реєстрації в Facebook, написав наступне: «Радий вітати Вас на своїй сторінці! Сподіваюся, що серед Вас зможу знайти цікавих співрозмовників і яскравих особистостей, майбутніх менеджерів і топ-менеджерів своїх проектів, однодумців у благодійній діяльності і просто цікавих і приємних людей».

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

Леонід Черновецький у своєму повідомленні в Facebook підкреслив, що він не хотів би обговорювати в соціальній мережі єдине питання – політику. На думку колишнього градоначальника української столиці, в Facebook він зможе знайти зі своїми співрозмовниками безліч цікавих і актуальних тем.

 «Я завжди і особисто буду уважно читати Ваші листи, коментарі, повідомлення і відповідати на них – щотижня я протягом двох годин буду перебувати біля комп’ютера і відверто відповідати на всі запитання», – пообіцяв Леонід Михайлович.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 Нагадаємо, що Леонід Черновецький відомий своїми екстравагантними вчинками і яскравими висловлюваннями. Наприклад, ставши мером Києва, Леонід Михайлович заявив про намір перевірити підлеглих за допомогою детектора брехні. Леонід Черновецький видав книги «Сповідь мера», «Як стати мільйонером?» та «Історія успіху».

 На початку січня 2014 Леонід Черновецький втретє став батьком. 3 січня у Леоніда Михайловича та його дружини Олени народився син, якого батьки назвали Гавриїлом.

Читайте також: