fbpx
Політика

Журналістів у ВРУ не будуть обгороджувати захисним склом

Глава парламентського комітету з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради Володимир Макеєнко поінформував спікера Рибака про те, що комітет розглянув звернення народних депутатів і журналістів українських ЗМІ про запобігання випадків травматизму депутатів з ложі преси. Про це повідомила прес-служба депутата Миколи Томенка.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 На думку Макеєнка, відповідне положення про порядок акредитації журналістів передбачає достатньо механізмів впливу на представників преси та інших запрошених на пленарне засідання парламенту без установки додаткових конструкцій на місцях їх перебування.

 Як зізнався політик, він повністю підтримує пропозицію Миколи Томенка не огороджувати ложу преси від залу засідань захисним склом та з метою створення належних умов в ложі преси ініціювати заходи, які дозволять впорядкувати роботу парламентських журналістів та помічників-консультантів народних депутатів.

Читайте також: