fbpx
Футбол

Кріштіану Роналду: Спасибі всім, хто вірив у мене і продовжує це робити

Португалець Кріштіану Роналду, що захищає кольори мадридського «Реала», отримав «Золотий м’яч». Таким чином, була перервана гегемонія аргентинського футболіста каталонської «Барселони» Ліонеля Мессі, який встановив рекорд, отримуючи "Золотий м’яч " чотири роки поспіль.

 З посиланням на ФІФА засоби масової інформації пишуть про те, що Кріштіану Роналду набрав 27,99 відсотків голосів. Аргентинець Ліонель Мессі за підсумками голосування набрав 24,72 відсотка. Як бачимо, різниця в кількості голосів за Роналду і Мессі склала трохи більше трьох відсотків.

 «Я дуже радий бути тут і претендувати на «Золотий м’яч». Якщо я виграю – прекрасно, але якщо ні, то я продовжу так само наполегливо працювати над собою і постараюся продовжувати успішно грати як в "Реалі", так і в збірній», – наводили слова Кріштіану Роналду з посиланням на As різні видання до церемонії вручення призу найкращому футболісту світу.

 Ставши кращим, Кріштіану Роналду висловив слова подяки всім, хто проголосував за нього. Португальський футболіст сказав «спасибі» своїм одноклубникам і партнерам по національній збірній.

 «Спасибі всім, хто вірив у мене і продовжує це робити», – заявив футболіст і додав, що зараз він дуже щасливий.

 Під час нагородження можна було побачити сльози Кріштіану Роналду, які, можливо, були просто емоціями, а може бути і сльозами щастя людини, що заслужила своєю працею носити звання кращого футболіста світу.

 

Читайте також: