fbpx
Політика

Гриценко відреагував на своє вигнання із засідання фракції “Батьківщина”

Народний депутат від «Батьківщини» Анатолій Гриценко відреагував на рішення колег по фракції вигнати його із засідання. За словами нардепа, фракція «Батьківщина», прийнявши рішення проводити засідання без участі Анатолія Гриценка, реалізувала давню мрію Арсенія Яценюка. І опозиціонеру дуже шкода своїх колег, які підтримали дану ініціативу, а за тих , хто «зберіг обличчя і втримався від такого рішення» Анатолій Гриценко щиро радий.

Незважаючи ні на що, нардеп має намір жити як і колись, і робити те, що завжди.
 
«Як і раніше, буду говорити колегам по опозиції правду, пропонувати рішення, які вважаю вірними і ефективними, спонукати до дій замість імітації боротьби і загравання з владою. Як і раніше, буду робити це спочатку непублічно, очі в очі, а якщо не будуть слухати – тоді говорити публічно, щоб ви робили власні оцінки і висновки. Як і раніше, буду діяти заради успіху загальної справи, а не для власних рейтингів або майбутніх посад. Як і раніше, переконаний: найбільшою розкішшю не є заводи, яхти, або межигір’я, а право на власну думку і вміння його відстоювати», – повідомив на своїй сторінці в Facebook Анатолій Гриценко.
 
Щодо самого рішення фракції, то воно не викликало у нардепа ні відчаю, ні здивування, ні образи. «Тільки сумна асоціація з епізодом з відомого фільму «Про бідного гусара замовте слово»», – резюмував опозиціонер і опублікував цей епізод у себе на сторінці.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 

 "Перевірка – вона всім перевірка" (Епізод з фільму "Про бідного гусара замовте слово") (відео):

Читайте також: