fbpx
Політика

Кримський Демальянс нагадає Д. Кисельову, що його будинок стоїть на українській землі

Кримські активісти нагадають Д. Кисельову, що його будинок стоїть на українській землі.

   Сьогодні Кримський Демальянс їде в Коктебель в гості до заступника генерального директора Всеросійської державної телерадіокомпанії, генерального директора російського міжнародного інформаційного агентства "Росія сьогодні", тележурналіста Дмитра Кисельова. Про це УНН повідомили організатори акції.

 "Кисельов нині на заробітках у Москві. Нас глибоко зворушили його репортажі про події в Україні. Ми збираємося передати Дмитру побажання від українського народу і, звичайно, подарунок!", – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 "Україна – країна вільних людей. Ми вже не терпимо брехні – вона залишилася в минулому році. Ми їдемо в Коктебель, щоб нагадати Кисельову, що його будинок стоїть на українській землі. Тому, коли він зважиться до нас сюди приїхати, ми обов’язково його зустрінемо. Ми подивимося йому в очі і запитаємо: "Діма, ти не забрехався?" , – заявив глава Кримської команди політичної партії Демократичний Альянс Сергій Мокренюк.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Джерело: УНН

Читайте також: