fbpx
Політика

Громадська рада Майдану створена на Банковій – Бригинець

 Народний депутат України від партії «Батьківщина» Олександр Бригинець сказав, що Громадська рада Майдану і Рада ВО Майдан це те ж саме, що і на виборах до Верховної Ради по 223 округу Левченко Владислав Володимирович і Левченко Юрій Володимирович – назви схожі, а суть дуже відрізняється.

За його словами, сьогодні політтехнологи з Банкової масово створюють «картонні дурилки» під виглядом всяких «Громадських рад». Як він зазначив, «громадська рада майдану» – тому класичний приклад. Як сказав політик, головне завдання цього об’єднання – вихолостити саму суть народного опору.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Першу скрипку там грає мадам по імені Богдана Бабич, «полум’яна революціонерка», рідний чоловік якої, Віталій Кулик – довірений політтехнолог Клюєва, який займає посаду заступника начальника відділу в адміністрації Януковича», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Як він вважає, тут за аналогією можна провести порівняння з тим, що чоловік це «штандартерфюрер СС», а дружина – «полум’яна партизанка», яка вдень «бореться з злочинною владою», а вночі ділиться з цією ж «злочинною владою»  враженнями від бою і всією видобутою інформацією.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«І таких прикладів десятки. А головне, що вся ця бутафорська «громадськість» криком кричить: "Назвіть нам ім’я вашого кандидата"», – додав Олександр Бригинець.

При цьому він зазначив, що напевно нескладно здогадатися, для чого їм ця інформація потрібна.

Читайте також: