fbpx
Футбол

Мирон Маркевич розповів про Сосу, Гомеса і про плани «Металіста»

Один з лідерів української футбольної першості харківський «Металіст» є центром уваги в зимове міжсезоння в питанні трансферів футболістів. Не так давно харківський клуб покинув один з лідерів – аргентинець Хосе Соса, який тепер захищатиме кольори мадридського «Атлетіко», який веде боротьбу за чемпіонство в іспанській Прімері. Ми повідомляли про те, що між мадридським «Атлетіко» і харківським «Металістом» були досягнуті домовленості про оренду аргентинського півзахисника строком до 30 червня 2013 року.

 Сьогодні в ЗМІ з’явилися коментарі головного тренера «Металіста » Мирона Маркевича, який заявив, що харківській команді необхідно певне посилення складу. За словами Маркевича, на місце Хосе Соси клуб шукає «відповідну фігуру», причому, як підкреслив наставник харків’ян, цим футболістом «не буде перспективний гравець із Бразилії чи Аргентини, а людина, чия вага у футбольному світі була б рівнозначна Хосе». З таким проханням, як зазначив тренер, він звернувся до керівників команди. Крім того, як зазначив Мирон Маркевич, харківський «Металіст», як і багато команд, займається пошуком «форварда – забиваки».

 Не оминув своєю увагою Мирон Маркевич і ситуацію, що склалася навколо іншого аргентинського футболіста «Металіста» – Алехандро Гомеса. Відзначимо, що останнім часом у ЗМІ періодично з’являлися слова Гомеса, що виражав невдоволення своїм перебуванням в Україні. «Але футболіст мовчить про серйозну зарплату, яку він ніколи не мав на "Катаньї", нічого не говорить про солідні підйомні, які отримав, коли їхав сюди», – наводять сьогодні ЗМІ слова Мирона Маркевича.

 Повертаючись до ситуації з Хосе Сосою, Мирон Маркевич підкреслив, що футболіст «…загодя в очі сказав, що дуже хоче пограти на Кубку світу. Ні в одній грі Хосе не філонив». Тому, як підкреслив головний тренер «Металіста», позиція аргентинського футболіста знайшла розуміння у харківському клубі.

 Раніше ми наводили слова першого віце-президента «Металіста» Сергія Волика, який розповів про ситуацію з Алехандро Гомесом наступне: «У клубі чітко сформували свою позицію щодо Алехандро Гомеса – це гравець харківського "Металіста", на якого головний тренер розраховує у другій частині сезону».

За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: