Чорновіл подасть до суду на Януковича?

Українська журналістка і активістка Євромайдану Тетяна Чорновіл, яка була жорстоко побита в грудні 2013 року, не виключила того, що подаватиме до суду на українського президента Віктора Януковича. Про це активістка і журналістка повідомила в інтерв’ю зарубіжним ЗМІ.

Зокрема, на питання про те, чи збирається вона подавати позов до суду на українського президента, Тетяна Чорновіл відповіла: «Я про це подумаю».

Журналістка пояснила, що не хотіла б зв’язуватися з українськими судами.

«Я прекрасно знаю, що таке суди в нашій країні», – заявила Чорновіл.

Тетяна Чорновіл впевнена в тому, що зловмисники хотіли вбити її на Бориспільському шосе. Крім того, вона підозрює, що саме Віктор Янукович і замовив напад на неї.

«Останні три роки я вважала себе не журналістом, а людиною, яка бореться з Віктором Федоровичем Януковичем. Я провела багато журналістських розслідувань», – розповіла Чорновіл.

Related Post

Так склалося, розповіла журналістка, що вона стала «піонером» у питанні розкриття інформації про президентської резиденції. Зокрема, нагадала Чорновіл, йдеться про резиденцію Януковича у Межигір’ї. Крім того, Тетяна Чорновіл зуміла «розкопати» інформацію і про величезний новий особняк, який зараз будується для сім’ї Януковича на мисі Айя в Криму. За словами Чорновіл, тема з особняком Януковича на мисі Айя вже готується до публікації.

Тетяна Чорновіл вважає, що інформація про особняк на мисі Айя може виявитися ще більш «вибухонебезпечною», ніж всі попередні матеріали про резиденції Януковича в Межигір’ї.

«Вся справа в тому, що розкіш, з якою вони там будують, ненормальна», – заявила Чорновіл.

Після цього Тетяна Чорновіл не погодилася з тим, що Віктор Янукович «дістав» її особисто. На думку журналістки, справа зовсім не в цьому. Вона пояснила, що для неї найважливіше в житті – це рідна країна, Україна.

«При президенті Януковичі для цього існують певні загрози», – впевнена вона.

За матеріалами: pravda.com.ua

Leave a Comment