fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Чорновіл подасть до суду на Януковича?

Українська журналістка і активістка Євромайдану Тетяна Чорновіл, яка була жорстоко побита в грудні 2013 року, не виключила того, що подаватиме до суду на українського президента Віктора Януковича. Про це активістка і журналістка повідомила в інтерв’ю зарубіжним ЗМІ.

Зокрема, на питання про те, чи збирається вона подавати позов до суду на українського президента, Тетяна Чорновіл відповіла: «Я про це подумаю».

Журналістка пояснила, що не хотіла б зв’язуватися з українськими судами.

«Я прекрасно знаю, що таке суди в нашій країні», – заявила Чорновіл.

Тетяна Чорновіл впевнена в тому, що зловмисники хотіли вбити її на Бориспільському шосе. Крім того, вона підозрює, що саме Віктор Янукович і замовив напад на неї.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

«Останні три роки я вважала себе не журналістом, а людиною, яка бореться з Віктором Федоровичем Януковичем. Я провела багато журналістських розслідувань», – розповіла Чорновіл.

Так склалося, розповіла журналістка, що вона стала «піонером» у питанні розкриття інформації про президентської резиденції. Зокрема, нагадала Чорновіл, йдеться про резиденцію Януковича у Межигір’ї. Крім того, Тетяна Чорновіл зуміла «розкопати» інформацію і про величезний новий особняк, який зараз будується для сім’ї Януковича на мисі Айя в Криму. За словами Чорновіл, тема з особняком Януковича на мисі Айя вже готується до публікації.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Тетяна Чорновіл вважає, що інформація про особняк на мисі Айя може виявитися ще більш «вибухонебезпечною», ніж всі попередні матеріали про резиденції Януковича в Межигір’ї.

«Вся справа в тому, що розкіш, з якою вони там будують, ненормальна», – заявила Чорновіл.

Після цього Тетяна Чорновіл не погодилася з тим, що Віктор Янукович «дістав» її особисто. На думку журналістки, справа зовсім не в цьому. Вона пояснила, що для неї найважливіше в житті – це рідна країна, Україна.

«При президенті Януковичі для цього існують певні загрози», – впевнена вона.

За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: