fbpx
Шоу-бізнес

Весілля Чарлі Шина виявилося жартом

Буквально днями Інтернет буквально вибухнув інформацією про весілля Чарлі Шина і зірки «фільмів для дорослих» Бретт Россі.

 Однак настільки гучна подія, про яку заявив сам Чарлі Шин, виявилася не більше, ніж жартом. Як говорить Чарлі Шин, все це було зроблено лише для того, щоб розлютити колишню дружину актора Деніз Річардс, з якою у чоловіка дуже напружені стосунки.

 Крім усього іншого, представники актора виступили із заявою, в якій спростували новину про одруження актора з Бретт Россі, дорікнувши журналістам у неуважності. Вся справа в тому, що, як виявилося, під повідомленням, про весілля Шина і Россі, стояв хештег # RumorMilUhPede, що означає – жарт.

 Нагадуємо, що про роман 48 -річного Чарлі Шина і 24 -річної Бретт Россі заговорили в листопаді, коли парочка відпочивала в Мексиці.

 До слова, якби один з найбільш харизматичних акторів Голлівуду і правда вирішив би взяти в дружини Бретт Россі, то цей шлюб став би для нього вже четвертим. Чарлі Шин вже був тричі одружений – на Донні Піл, Деніз Річардс і Брук Мюллер. До слова, у Чарлі Шина всього п’ятеро дітей.

 За матеріалами: News.com.au

Читайте також: