fbpx
Право

Депутат Держдуми назвав звернення Охлобистіна до Путіна самопіаром

Депутат Державної думи Російської Федерації Павло Крашенніков прокоментував звернення актора Івана Охлобистіна до президента Володимира Путіна з пропозицією повернути кримінальну відповідальність за мужолозтво, назвавши це піаром.

 «Іван – така креативна людина і може до себе увагу привернути. Тому з цієї точки зору він потрапив в точку», – зазначив політик.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Як нагадав Павло Крашенніков, в Росії вже й так діє заборона на пропаганду гомосексуалізму серед неповнолітніх та передбачена відповідальність за насильство.

 У своєму зверненні Іван Охлобистін написав, що вважає заборону пропаганди гомосексуалізму не надто ефективною. У зв’язку з цим він закликав якнайшвидше повернути кримінальну відповідальність за мужолозтво, зазначивши, що незабаром «содоміти» можуть отримати статус «соціальної групи» і разом з цим конституційну можливість розпещувати молодих людей.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Слід зазначити, що кримінальна відповідальність за мужолозтво діяла ще в радянському Кримінальному кодексі – в період з 1943 по 1993 рік, і передбачала позбавлення волі на строк до 8 років.

  За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: