fbpx
Футбол

Роналду вирішив приїхати на церемонію вручення «Золотого м’яча»

Форвард мадридського «Реала» і збірної Португалії Кріштіану Роналду заявив, що не має наміру пропускати церемонію вручення «Золотого м’яча» за підсумками 2013 року. Відзначимо, що церемонія вручення нагороди кращому футболісту світу пройде 13 січня 2014 року до Цюріху. Заяву португальця передають іспанські ЗМІ.

 Нагадаємо, раніше з’явилися чутки про те, що Кріштіану Роналду може пропустити церемонію вручення «Золотго м’яча». Вся справа в тому, що лідер «Реала» образився на Йозефа Блаттера – президента Міжнародної федерації футбольних асоціацій. Ще в листопаді 2013 Йозеф Блаттер, відповідаючи на питання про те, кого він вважає кращим футболістом світу, вирішив віддати свою перевагу лідеру «Барселони» Ліонелю Мессі. Після цього президент ФІФА підкреслив, що Кріштіану Роналду «більше часу проводить у перукарні». Додамо, що незабаром президент ФІФА вибачився за свої слова на адресу Роналду. Незважаючи на це, Блаттер підтвердив, що вважає кращим гравцем у світі саме Ліонеля Мессі.

 «Я поїду на церемонію. Не знаю, які мої шанси на перемогу. Якщо я виграю – буде чудово, якщо ні – я продовжу допомагати мадридському "Реалу" перемагати, як робив це завжди», – заявив Кріштіану Роналду.

 Відзначимо, що своєю думкою про «Золотий м’яч» -2013 поділився і головний тренер «Баварії» Пеп Гвардіола. Зокрема, наставник мюнхенців прокоментував шанси трьох претендентів на звання кращого футболіста 2013 року. Іспанський тренер зазначив вінгера «Баварії» Франка Рібері, форварда «Барселони» Ліонеля Мессі і форварда «Реала» Кріштіану Роналду. «Всі ці три футболісти неймовірно сильні. Що ж до "Золотого м’яча", то Рібері повинен вилетіти до Цюріха і насолодитися церемонією нагородження», – підкреслив Гвардіола.

 Також він запевнив, що раніше не зустрічав гравця з таким характером, як у Франка Рібері. Пеп вважає неймовірним те, як француз бореться за свою нинішню команду.

 За матеріалами: ИТАР -ТАСС, championat.com

Читайте також: